برگزیدگان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار معرفی شدند Reviewed by Momizat on . برگزیدگان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار معرفی شدند آیین پایانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه ۴ کشور به میزبانی کانون خر برگزیدگان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار معرفی شدند آیین پایانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه ۴ کشور به میزبانی کانون خر Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » استان ها » استان خراسان رضوی » برگزیدگان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار معرفی شدند

برگزیدگان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار معرفی شدند

برگزیدگان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار معرفی شدند

برگزیدگان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار معرفی شدند

آیین پایانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه ۴ کشور به میزبانی کانون خراسان رضوی و با حضور ۸۴ قصه‌گو در شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد.

سينما معنا، آیین پایانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه‌ای ۴ کشور با حضور قصه‌گویان استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی روز جمعه ۲۷ آبان ۱۴۰۱ با ویژه برنامه‌های فرهنگی و هنری در سالن ایثار هتل ثامن طرقبه، برگزار شد.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری در این مراسم گفت: کتابخوانی و قصه‌گویی پنجره‌هایی است که تا وقتی آن را باز نکرده باشیم عظمت و لذت آن را متوجه نخواهیم شد. شما قصه‌گویان لذتی را می‌برید که کسانی که با کتاب و قصه سروکار ندارند آن را متوجه نخواهند شد.

محمود مروج در ادامه گفت: اتفاق بسیار مهم و خوشایندی که در استان‌ها رقم خورد حضور بچه‌ها در سالن‌های قصه‌گویی است، چرا که بعد از بیماری کرونا و نبودن بچه‌ها در مراکز، بسیار خوشحالیم که با این جشنواره دوباره حضور بچه‌ها را در مراکز و سالن‌های قصه‌گویی داریم.

رئیس بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با تاکید بر همه جانبه بودن هنر قصه‌گویی گفت: قصه در تمامی عرصه‌ها و حوزه‌ها وجود داشته است. قصه‌ها در مساجد، مدارس، منازل و… وجود داشت. آنچه در ذهن من از کودکی به یادگار مانده است قصه‌هایی است که معلم ریاضی ما در کلاس برایمان می‌گفت.

معاون فرهنگی کانون با اشاره به بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی گفت: جشنواره قصه‌گویی متعلق به کانون است. یکی از مهمترین فعالیت مراکز ما قصه‌گویی است. به مرور و با توجه به زحمت‌های مدیران و کارشناسان در سال‌های دور مقرر شد تا یک جشنواره به‌نام قصه‌گویی شکل بگیرد و در آن جشنواره، مربیان با هنر قصه‌گویی به تبادل تجربه و نظر بپردازند و این شد که جشنواره قصه‌گویی از کانون آغاز شد و این اتفاق مبارک امسال بیست‌وچهار دوره را پشت سر گذاشته است و دارای یک ساختار و بخش‌های مختلفی شد.

وی افزود: آنچه امروزه شاهد آن هستیم حضور مربیان کانون و سایر سازمان‌های همکار مانند آموزش و پرورش، مهدکودک‌ها، بهزیستی و… در جشنواره قصه‌گویی است و اتفاق مهم این است که شاهد ترویج قصه‌گویی که هدف اصلی این جشنواره به عنوان یک فعالیت مهم و اثرگذار است، در جامعه هستیم.

وی ضمن اشاره به ترویج قصه‌گویی در سازمان‌های مختلف و برگزاری جشنواره‌های فرعی به واسطه چنین فعالیت‌ها و زحمت‌های کانون افزود: فرصت هم‌افزایی فرهنگی علاقه‌مندان و قصه‌گویان از اقلیم‌های مختلف ایران در این جشنواره به واسطه حضور از سراسر ایران از دیگر نتایج این جشنواره است که سبب ارتقای کیفی و اعتلای قصه‌گویی می‌شود. نقد قصه‌ها، رقابت و فضای دوستانه و صمیمانه ایجاد شده در این جشنواره‌ها که منجر به دوستی‌ها و قصه‌های جدید می‌شود نیز از جمله نتایج این جشنواره است.

مروج گفت: ما در مراکز گاهی شاهد قصه‌گویی مربی برای یک عضو هستیم و آنچه اهمیت دارد ارزش فعالیت قصه‌گویی است که مبنای بسیاری از فعالیت‌های کانون است. آنچه امروز از این جشنواره انتظار داریم خلاقیت و نوآوری در محتوا و شیوه ارائه قصه‌گویی است و این بر عهده ما مربیان و متولیان این امر است. باید مراقب باشیم که از ماهیت و اهداف کانون که همانا ترویج قصه‌گویی در میان کودکان و نوجوانان و استفاده از آن به عنوان ابزار آموزش و تربیت است، فاصله نگیریم.

ارسال یک دیدگاه