عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: شفافیت اقتصادی سبب “كاهش فاصله طبقاتی” می‌شود Reviewed by Momizat on . عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: شفافیت اقتصادی سبب "كاهش فاصله طبقاتی" می‌شود عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره آغازروند شفاف‌سازی اقتصادی از سوی دولت گفت: شفافیت اقت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: شفافیت اقتصادی سبب "كاهش فاصله طبقاتی" می‌شود عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره آغازروند شفاف‌سازی اقتصادی از سوی دولت گفت: شفافیت اقت Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » دسته‌بندی نشده » عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: شفافیت اقتصادی سبب “كاهش فاصله طبقاتی” می‌شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: شفافیت اقتصادی سبب “كاهش فاصله طبقاتی” می‌شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: شفافیت اقتصادی سبب “كاهش فاصله طبقاتی” می‌شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

شفافیت اقتصادی سبب “كاهش فاصله طبقاتی” می‌شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره آغازروند شفاف‌سازی اقتصادی از سوی دولت گفت: شفافیت اقتصادی سبب “کاهش فاصله طبقاتی” و ایجاد عدالت اجتماعی در سطح جامعه خواهد شد.

به گزارش پایگاه  خبری سینما معنا به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، سید غنی نظری در گفت‌وگو با شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران(شادا)، معتقد است برای مقابله با فساد ایجاد شفافیت امری ضروری است به این دلیل که ایجاد اتاق‌های شیشه‌ای عاملی است تا متخلفان خود را در منظر ناظران دیده و بطور کلی از فکر سوء استفاده بگذرند و نتیجه ثانویه آن نیز کاهش هزینه‌های مربوط به نهادهای نظارتی است.

نماینده مردم خلخال و کوثر درمجلس شورای اسلامی خاطرنشان می کند: اگر در زمینه فعالیت بانک‌ها، اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی یا حتی خودروسازی شفافیت داشتیم لزوم تشکیل کمیته‌های تحقیق تفحص بسیار کم اهمیت می‌شد یا اصلا نیازی نبود.

به گفته نظری عدم شفافیت اقتصادی برفعالیت بانک‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصاد کشورسایه سنگینی انداخته است . وقتی در فضایی غیرشفاف فعالیت داشته باشیم، می بینیم روند تغییر مسیر بانک‌ها به سمت بنگاه‌داری یا ورود به بازارهایی که اصلا نباید سمت آنها بروند، آغاز می‌شود که حاصل آن نوسان‌های قیمتی و کمبودها در بخش‌های مختلف است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره نقش شفافیت در کاهش فاصله طبقاتی اقشار مختلف جامعه نیز معتقد است: ایجاد شفافیت در اقتصاد می‌تواند مجموعه‌ای از عوامل را فراهم کند که برآیند آن می‌شود فعالیت‌های شفاف و رقابت سالم اقتصادی و در این فضا فرصت‌ها و امتیازها براساس شایسته‌بودن افراد یا شرکت‌ها در اختیارشان قرار می‌گیرد و همین امر فاصله طبقاتی که ناشی از رانت و انحصار است را منتفی کرده و عدالت اجتماعی را محقق خواهد کرد.

نظری همچنین با اشاره به سهم بالای شرکت‌های دولتی از منابع مالی دولت ابراز امیدواری می کند: با همان قدرتی که دولت برای ایجاد شفافیت در بانک‌ها کار را آغاز کرده به زودی شاهد ایجاد شفافیت در میان شرکت‌های دولتی باشیم تا برآیند این شفافیت هدفمند شدن منابع موجود و صرفه‌جویی قابل توجه در هزینه کرد بیت‌المال باشد. اتفاقی که می‌تواند منابع را بیشتر و دقیق‌تر در اختیار بخش‌های مورد نیاز و ضروری جامعه قرار دهد.

ارسال یک دیدگاه